Hubert Bjelovar – Trgovina, lovačkom, ribolovnom i sportskom opremom

Prije nekoliko mjeseci, odlučio sam se na kupnju zračne puške. Proveo sam neko vrijeme informirajući se i odlučio za Hatsan125. Nisam odmah krenuo u kupovinu, već odlučio malo pričekati kako bi “ohladio” i eventualno naletio na kakvu priliku.

Tada sam, tražeći po net-u, naletio na trgovinu Hubert iz Bjelovara. Dosta toga su imali na akciji, pa tako i moj Hatsan125. Pošto je bila na akciji, nisam se puno dvojio. Uz to još je besplatna dostava tj. uključena je u cijenu.

Recimo da je narudžba putem webshopa malo “kašljucala”, jer nisu stavili broj žiro računa na koji treba uplatiti, no to je brzo riješeno. Također, imaju daleko više stvari nego što je to prikazano na webshopu, ali kako mi je objašnjeno još uvijek rade na njemu, tako da će uskoro biti puno više proizvoda.

Možda sam malo previše kritičan prema webshopu, ali kako mi je to posao, nisam si mogao pomoći da ne prokomentiram 🙂

Bilo je potrebno poslati potpisanu prijavu, jer je oružje prelazilo određene specifikacije. Tu su se posebno pokazali, ne prepuštajući me birokraciji, već su mi u telefonskom razgovoru sve objasnili, što i kamo mora napraviti. Kada im poslane prijave nisu stigle, sami su se odlučili nazvati me i pitati. Na kraju sam poslao dva puta papire, što je bila krivnja Hrvatske pošte, ne moram napominjati da sam oba puta slao preporučeno!

Nadam se da će i u budućnosti zadržati kvalitetu usluge. Svakako preporučujem!

P.S. Pogledajte si stranice ima još stvari koje su na akciji!

Trgovina, lovačkom, ribolovnom i sportskom opremom.
Mihanovićeva 27/1
Bjelovar
43000
HR
Phone: 043 244 994

Možda vam se svidi

7 komentara

 1. Goga says:

  Baš sam pogledala tu stranicu i pokazujući i mužu (da mu malo cure sline hihi) me pitao kojeg kalibra si uzeo. Jer ako je kalibar 5,5 ili veci, a pretpostavljam da je, trebao bi, po zakonu, imati to u omaricu za oruzje, jer MUP,po izdavanju dozvole moze doci i zatraziti uvid u mjesto cuvanja oruzja za koje je izdana dozvola. Kazna se krece oko 1500kn uz oduzimanje navedenog oruzja ukoliko nije adekvatno spremljeno. Eto, samo info.

 2. Goga says:

  I da, Hatsan kalibra 4,5 u Pevecu je cak 100 kn jeftiniji od Hubert Bjelovar. Ali ne drze,za sad, vece kalibre.

 3. Prepper says:

  Uzeo sam 5.5, jer je za veće kalibre cijena municije skuplja… Mislim da za zračno oružje ne treba ormarić, ali ću još provjeriti… zapravo pitati ću u MUP-u kad im odnesem papirologiju

 4. Prepper says:

  Upravo provjereno za zračno oružje ne treba ormarić, rekla gospođa koja radi na odjelu za oružje. Zato treba 70kn biljega, donijeti pušku u MUP i kasnije policajac izlazi na teren pregledati… prijaviti nije neka drama samo odeš s papirima iz trgovine u MUP i tamo sipuniš još jedan papir uz one biljege…

 5. Prepper says:

  Mali update. Za slučaj da se prijavljuje puška u Puli, to se radi utorkom i četvrtkom i oružar dolazi u 9h. Ovo govorim jer sam čekao cca pola sata… i za to se ide na stražnja vrata…

Leave a Reply