O stranicama

Cilj stranica

Ovo je zapravo društvena mreža, koja omogućava komunikaciju korisnika putem privatnih poruka, grupa, akrivnosti i sličnog. Cilj stranica je promovirati preppere/pripremaše na pozitivan način, širiti znanja o mogućim opasnostima i kako se pripremiti na njih.
Kada se stranice budu napunile sadržajem u planu je izrada plugina, koji bi generirao .pdf i .epub izdanja, stoga je kategorizacija i tagiranje vrlo bitno.

Ove stranice možete koristiti za promociju vlastitih stranica, zaradu putem prodaje preko oglasnika, affiliate linkova ili sponzoriranih članaka, dokle god to ne umanjuje kvalitetu stranica, ne ide na štetu drugih korisnika ili pozicije na Google-u.

Pisanje članaka

Članke mogu pisati svi članovi sa statusom suradnika. Poželjno je da se prethodno dogovori sa urednikom/administratorom oko teme članka. Dovoljno je uputiti privatnu poruku.
Preporuka je, da članci budu u jasno odvojenim cjelinama, kako bi drugi suradnici mogli lakše nadograđivati materijal. Uzmite u obzir, da pišete za osobe koje se u temu ne razumiju koliko i vi, stoga izbjegavajte “teške” riječi i izraze. Ako su takvi izrazi nužni, potrudite se objasniti ih na samom početku teksta.

Linkovi

Svima nam je u cilju, da budemo čim bolje rangirani na Google-u, stoga su mnogi skloni pretjerivanju u ubacivanju linkova prema svojim stranicama.

Nekoliko pravila o ubacivanju linkova u tekstove:

  • Linkovi ne smiju sadržavati CTA – call to action ili poziv na akciju tj. ne pišite linkove “pogledaj moj webshop”
  • Linkovi moraju biti diskretni – “ovaj predobar nož sam napravio…”
  • Linkovi koji vode prema web trgovinama i sličnim mjestima moraju imati atribut rel=”nofollow” tj. u kodu moraju izgledati –
    <a href=”moj_web_shop.php” rel=”nofollow”>nož</a>

 

Ponašanje

Vrijeđanje po bilo kojoj osnovi biti će strogo sankcionirano. Dobrodošli su ljudi svih nacionalnosti, vjera, boja kože i svega ostalog, ovdje smo svi prepperi.

Ne želim ovdje ulaziti u detaljna objašnjavanja, kako se pojedinci ne bi lovili za “napisano” i tumačili eventualne pošalice na neki svoj način. Svi imamo pamet u glavi i nadam se pristojan kućni odgoj.

 

Podijeli s prijateljem
0
0

Leave a Reply